Bruidsschoenen wisselen:handig voor het bruidspaar op de trouwdag?

Is het de moeite waard om van schoenen te wisselen voor de trouwdag? Veel pasgetrouwden kopen graag nieuwe schoenen voor hun trouwdag. Terwijl de bruidegom de trouwdag meestal zonder grote problemen in zijn schoenen kan doorbrengen, ligt dat voor de bruid soms anders. Als bruid dragen we immers graag hoge hakken of over het algemeen iets hogere schoenen.

Niet voor niets raden wij aan om blaarpleisters in het noodtasje mee te nemen. Daarnaast raden we af om zonder reden nieuwe schoenen te dragen voor de bruiloft. Een uurtje per dag als je toekomstige partner nog niet thuis is een beetje rondhobbelen door het huis op je trouwschoenen is absoluut een goed idee om op de bruiloft pijnlijke voeten te voorkomen.

Trouwschoenen Bruidschoenen

Musthave voor het bruidspaar?

Van schoenen wisselen is natuurlijk niet verplicht maar het is wel een leuke gadget en het trekt toch even de aandacht . Een nieuw paar schoenen voor de bruiloft kost immers al genoeg. Als je als bruid misschien nooit hoge hakken draagt, maar ze wel op de dag van de bruiloft zou willen dragen, dan raden we je zeker aan om later van schoen te wisselen. De hele dag en het hele huwelijksfeest tot diep in de nacht op hoge hakken doorbrengen is in sommige gevallen niet per se leuk en een pittige aanslag op je enkels waar je zeker nog een paar dagen last van houdt.

Heb je hoge hakken gedragen bij het passen van je trouwjurk en was de lengte van de trouwjurk precies bij de schoenen gemeten? Als dat zo is, wees dan niet verbaasd op de dag van de bruiloft dat je trouwjurk wat meer op de grond ligt. Je draagt ​​immers geen hakken meer van 5 cm of 7 cm, maar platte bruidsschoenen. Denk dus goed na en maak de schoenen keuze dus voordat je de trouwjurk gaat afpassen.

Wat je ook kiest, er zijn een aantal dingen waar je zeker aan moet denken bij je bruidsschoenen. We onthullen deze aan u in ons artikel “Bruidsschoenen: hier moet u zeker aan denken!”.