Disclaimer

We kunnen hier heel wollig en moeilijk gaan doen, met een hoop juridische blabla en daar zijn we helemaal niet goed in, toch is het volgens onze bevriende juriste toch nodig om hier eventjes wat neer te zetten over onze aansprakelijkheid enzo.

trouwkrant.nl wordt met de grootste mogelijke zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of niet volledig zijn. Aan de inhoud van trouwkrant.nl kunnen dan ook geen rechten ontleend worden.

trouwkrant.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van trouwkrant.nl. trouwkrant.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen/gelinkt wordt.

De inhoud die op dit moment op trouwkrant.nl staat is continue aan verandering onderhevig en kan op elk  moment  worden veranderd door de auteurs.

De inhoud van de site is © trouwkrant.nl, alles is zelf geschreven en foto’s zijn zelfgemaakt en bewerkt, of het zijn stockfoto’s welke zijn gekocht door de redactie. Gebruik je de foto’s voor je eigen site dan is dat eigenlijk een vorm van diefstal, dat vinden wij eigenlijk niet zo leuk (alhoewel het ook een heel groot compliment is natuurlijk dat je onze foto’s jat) helaas moeten we tegen deze vorm van diefstal wel juridische stappen ondernemen.

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij trouwkrant.nl en de voltallige redactie.