About

Tsja, en nu moet ik dan iets over ons vertellen, hier zitten we met ons team al een paar weken op de broeden dus we hebben onder het genot van een goed glas wijn geprobeerd iets te typen.

De redactie van Trouwkant bestaat uit Chantal, Karin en Danielle.  alle drie gepassioneerd en gek op trouwen.  hieronder stellen we ons eventjes kort voor.

Chantal

De drijvende kracht achter trouwkrant, als je midden in de nacht trouwen roept schrik ze direct wakker en rent pakt ze haar moleskin om gelijk iets wat met trouwen en bruiloften te maken heeft op te schrijven,  ondanks dat Chantal al een paar jaar gelukkig getrouwd is met Tim.

Karin

de regeltante, en de vrouw met de schroevendraaiers, Karin heeft ons halve kantoor in elkaar gezet zonder pleisters en andere verbandrommel. Verder houd zij zich samen met haar vriendje bezig met de techniek achter de weblog. Zonder deze twee zou trouwkrant niet bestaan.

Danielle

De dromer, alles wat zij ziet kan zij prachtig verwoorden in beeld en tekst. Veel van de inspiratie komt ook uit haar brein, en dat terwijl Danielle als enige van ons team nog vrijgezel is, en zoo graag wil trouwen, Kom op meid eerst die prins op het witte paard zoeken.

 

Plaats een reactie